Solister

Jens Søndergaard Operasanger, baryton

Uddannet fra OperaAkademiet 2003. Debuterede fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium 2005. I perioden 2004-2007 tilknyttet Das Deutche Nationaltheater Weimar og som gæst på Oper Halle. I Danmark har han som gæst spillet store roller på Den Jyske Opera, Operaen i Midten, Aarhus Sommeropera, Den Ny Opera og Det Kongelige Teater. Jens er tillige en skattet koncertsanger sammen med flere Landsdelsorkestre. Han er modtager af Den Jyske Operas Venners talentpris 2004, og Jens er af en skare af landets operachefer og journalister blevet udnævnt til årets operanavn i 2013, og han har i den anledning modtaget Aalborg Operapris.

Marianne Mortensen Skuespiller, sanger

Uddannet på Skuespillerskolen ved Aarhus Teater 1983.
Har spillet et hav af store roller på teater og film i Danmark og har indspillet plader/cd’er.
For blot at nævne nogle af hendes store teaterroller: Eliza i ”My Fair Lady”, Suzanne i ”Figaros Bryllup”, Cunegonde i ”Candide”, Maria i ”Fuglefar”, Fremmedførerinden i ”Fremmedførerinden”, Heksen i ”Into the Woods”, Sally Bowels i ”Cabaret”, Maria i ”West Side Story”, Nora i ”Et dukkehjem”, Varja i ”Kirsebærhaven”,Esther i ”Esther”, senest har hun spillet rollen som Madame Giry i Det Ny Teaters “Love Never Dies”.

Kim Sjøgren Violinist, entertainer

Har studeret bl.a. i Tjekkoslovakiet og Rumænien samt på grund af Isaac Sterns anbefaling hos Joseph Silverstein i USA.
Har optrådt som solist med samtlige symfoniorkestre i Danmark. Har givet koncerter i det meste af Europa, USA, Australien og Japan og optrådt som entertainer i Scotland, Italien og USA. Han har komponeret musik til film og TV og har spillet sammen med en række popilære pop og jazzkunstnere, ligesom han har medvirket i shows med Tommy Kenter, Thomas Mørk og Anders Ahnfeldt Rønne.
Kim er også dirigent og leder sit eget The Little Mermaid Orchestra, han er medlem af Københavns Kammertrio og Duo Concertante.

Jens-Christian Wandt Operasanger, tenorUddannet ved Musikhochschule i Hamburg 1994.
Debuterede i Flagermusen på Det Ny Teater i 1994. Har tillige sunget i operahusene Gran Teatre del Liceu i Barcelona, Queen Elisabeth Hall i London, Berwaldhallen i Stockholm og Sidney Opera House i Australien samt alle større koncertsale i Danmark.Medvirkede i DR’s tv-serie “Sigurd & Operaen”, hvor han sammen med Sigurd Barrett og DR Symfoniorkestret præsenterede opera for børn – i øvrigt udgivet på CD og DVD. Udgav i sommeren 2008 CD´en “Danske Sange”. Udnævnt til Kulturambassadør for Skagen.

Eva Vermundsberget (N) Operasanger, sopran.

Uddannet i sang og musikteater fra Hochschule für Musik Franz Liszt i Weimar 2007.
Har bl.a. sunget Evina i Evina Feier, Teater i Glåmdal, Grevinnen i Figaros utdrikningslag, Hamar teater, Mutter i Humperdincks Hänsel und Gretel, Nordhausen, Grevinnen i Mozarts Figaros bryllup, Weimar, Frau Fluth i Nicolais Die lustigen Weiber von Windsor, Weimar, Die Musik i Mauricio Kagels Aus Deutschland, Weimar, Pamina i Mozarts Tryllefløyten, Stavanger og Suor Genovieffa i Puccinis Suor Angelica, Stavanger

Øivind Roos (N) Skuespiller, musiker

Roos er uddannet klassisk percussionist, men har siden 1988 kun arbejdet med teater, som komponist, musiker, iscenesætter, forfatter, produsent, entertainer og skuespiller. Han har arbejdet i 15 år på Hedmark Teater i Norge som musikalsk leder. Efter et kort gæstespil i Kultur-byrokratiet vendte han tilbage til teater. Siden 2010 har han været teaterchef i det nyoprettede Teater i Glåmdal, Norge, et regionalt projektteater med base i Kongsvinger.

Bent Vestergaard Skuespiller

Uddannet fra Aarhus Teaters elevskole i 1982, hvor han var tilknyttet i en årrække. Bent har medvirket i en lang række forestillinger, blandt andet Pippin og West Side Story, senest så vi ham i Lyset over Skagen.

Jacob Simonsen Skuespiller

Jacob begyndte at lave teater på Musik- og Teaterhøjskolen i 2007, og via Rosenteatret i Aarhus kom han til New York, hvor han tog kurser og pludselig spillede på Broadway. Men han vendte hjem til Danmark, hvor han nu på 2. år uddanner sig på Skuespillerskolen ophelia i København. Rollen her er en del af praktikforløbet på Skuespillerskolen ophelia.
Du kender ham måske fra Tuborgs reklamer.

Randi Mikaelsen Skuespiller

Randi går på 2. år på Skuespillerskolen ophelia.
Hun har senest spillet rollen som Helena i “En skærsommernatsdrøm” – instrrueret af Thomas Magnussen og i 2012 havde hun rollen som Isabel i forestillingen “Den blinde maler”
Instrueret af Carsten Kressner.
Rollen her er en del af praktikforløbet på Skuespillerskolen ophelia.